Pauw

Nog twee dagen en dan is het schooljaar al ten einde. Een mooi moment om even terug te blikken op hoe we het afgelopen jaar hebben ervaren. Het zal waarschijnlijk niemand verbazen, dat we het allemaal super naar ons zin hebben gehad. De jongens waren hier echt op hun gemak en dat was denk ik ook voor jullie wel duidelijk, gezien wat jullie over hun streken hebben kunnen lezen…

Aan het einde van het jaar krijgen alle kinderen hun schoolrapport. Ergens blijft dat toch een spannend moment. Ik bedoel, ik vind mijn jongens geweldig, maar ja… die mening hoeft niet iedereen te delen! Wat waren wij ongelooflijk trots toen wij hun rapport zagen. Na een jaar in China ben ik nog steeds geen echte Chinees, want ik vond hun gedrag in de klas naar de leraren en andere leerlingen toe het belangrijkst. Voor beide heren werden superlatieven gebruikt om hun goede gedrag en interactie binnen de klas en op het schoolplein te beschrijven. Uiteraard zijn de academische prestaties, zoals dat hier zo mooi heet, niet helemaal onbelangrijk. En ook wat dat betreft zijn wij heel trots. Beide jongens scoren op alle domeinen (Engels, Mandarijn, rekenen, ICT, muziek en gym) zoals verwacht of boven verwachting.

Dus deze twee heren hebben ons in een pauw veranderd!

Links: Boris. Liefdevol omschreven door de deputy head: A little bubble full of energy.
Rechts: Adam. Omschrijving door deputy head: “His compassionate nature and mature attitude have contributed to a good year of learning. Adam should feel especially proud of the strong relationships he has built with others in the class.”